Mielőtt írnál nekünk, nézd át a gyakran ismétlődő kérdéseket:

A regisztrációt a Belépés menüpont alatt éred el.
Ott a mezőket ki kell töltened a szükséges adatokkal és a regisztráció gombra kell kattintani.

Ha bármikor ilyen nehézségbe ütköznél, hívj minket, mi visszahívunk és segítünk neked!

+36302276615

A regisztráció az a folyamat, amivel ennek a közösségnek a tagja lehetsz. Erre azért van szükség, mert a számlázáshoz rengeteg adat kell, melyeket a regisztráció alatt kérünk el tőled. A regisztrációval értesíthetünk legújabb táborainkról. A bejelentkezésed végén kapsz egy QR-kódot. Ez szükséges a regisztrációhoz.

A táborba való érkezéskor regisztrálni kell (QR-kóddal) a táborozókat különböző törvényi követelmények és a nyomonkövethetőség végett. 

Személyazonosító iratokat.
A QR-kódot.
Regisztrációkor a karszalagot csak a rendeléskor leadott személy nevére tudjuk kiadni.

1. lehetőség: Személyesen a tábor regisztrációs pultjánál.

2. lehetőség: Egy két tanú aláírásával hitelesített Átruházó nyilatkozattal, az átruházó személy személyes iratainak másolatával. E-mailben előre elküldve az info@e-z-o.com címre. Az eredeti példányt az átruházott köteles magával hozni a regisztrációhoz.

A tábor helyszínén nem lehet fizetni!

A tábor kezdetét megelőző 14 nap előtti időszakban, azaz a tábor első napja előtt 14 nappal lejár a befizetési határidő.

Nincs. Ha végül úgy döntesz, hogy nem jössz a táborba és már befizetted az előleget, vagy a teljes összeget, akkor sajnos nem tudjuk visszafizetni.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.

A bankkártyás fizetésnek számodra nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, így sem most és sem a jövőben nem szükséges külön költséggel kalkulálni. A Barion egyenlegkezelés szintén ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

Bővebb információ: www.barion.hu

Az előleg fizetéssel foglalod le a helyedet a táborban. Amennyiben nem fizettél előleget, foglalásod érvénytelen.

Az információkat az előleg fizetésére, megtalálod a számládon,melyet rendszerünk küldött.

Szolgáltatásainkat webshop-szerűen tudod összeválogatni. Végén a fizetésnél ki kell választanod az Átutalás lehetőséget. Ha minden mezőt kitöltöttél, nyomd meg a Merendelem gombot. Rendszerünk automatikusan fogja küldeni az átutalásos számlát. Ez tartalmaz minden információt, amire szükség lesz. (számlaszám, fizetési határidő, pontos összeg...)

A partner cég, 

A QR-kód maga a jegy, amivel a regisztrációnál megkaphatod a tábor ideje alatt viselendő karszalagodat. Ezzel a karszalaggal vagy jogosult igénybe venni a szolgáltatásainkat.

A QR-kódot a tőlünk kapott visszaigazoló e-mailben találod. Ha nem találod a visszaigazoló e-mailt a bejövő levelek között, feltétlen nézd meg a Spam mappában is!

Digitális formában bemutathatod az e-mailből is, vagy kinyomtatva hozd.

A Kezdőoldalon a menüsorban megtalálod a Szolgáltatásaink menüpontot.
Alatta a táboraink feliratot. Ha erre rákattintasz, akkor meglátod az összes jelenlegi táborunkat, amire jelentkezni lehet. Itt ki kell választod azt a tábort, amire jönni szeretnél és a tábor leírása mellett megtalálod a RÉSZLETEK gombot. Ha ide bele kattintottál, akkor azokat a szolgáltatásokat kiválogatva, amiket szeretnél, például tábor belépő, szállás, étkezés. Ezeket kedvedre tudod összeválogatni. Ha ez megvolt, akkor a tovább gombra kattintva jutsz el a regisztrációhoz. Itt minden számlázáshoz szükséges adatot meg kell adj! Miután leellenőrizted a kosaradban a vásárlást, ki is tudod fizetni a tábort a neked megfelelő feltételekkel. Fontos, hogy minden sikeres vásárlás, Regisztráció után visszaigazoló e-mailt fogsz kapni!

Látógató vendégként napi jeggyel, igen.

A táborbelépő a táborprogramban leírt kirándulásokat tartalmazza. Ha a kirándulás előtt a „fakultatív” szót látod, akkor az azt jelenti, hogy a kirándulás díja nincs benne a táborbelépőben.

Táborunk család- és gyermekbarát. Igen, minden további nélkül elhozhatod kis gyermekedet is, de a programokon való részvétel felnőtteknek szól, így a gyermeket oda nem tudod behozni.

3-4 éves kortól szól a gyermekeknek a gyermekfoglalkozás, így sajnos alatta nem tudunk felügyeletet biztosítani.

Igen, táboraink többségéhez buszjárat is igénybe vehető (a jegyeknél megtalálod). Ha ilyen opciót mégsem találsz, de a rendelésedkor megírod nekünk ezt az igényedet, akkor igyekszünk összehozni téged az azonos városból induló többi táborozóval.

Igen, a helyszínen biztosítunk egy számítógépet, melynek segítségével internetes oldalunkon keresztül van lehetőség online vásárlásra. Ebben a formában igen, amennyiben még van szabad kapacitásunk. A kellemetlenségek elkerülése miatt előtte telefonon érdeklődj, mert végesek a lehetőségeink.
A HELYSZÍNEN KÉZPÉNZT NEM FOGADUNK EL!

Nem minden tábornál, de néhol igen. Ilyen jellegű igényeddel keres meg kérlek e-mailben.

3 éves kor felett igen.

A táborprogramokon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel.

Amíg a férőhelyek száma megadja ennek lehetőségét, addig igen.

Igen, a gyermekprogramok minden esetben a felnőttprogramok idejére vannak biztosítva.
Így a felnőttprogram előtt 20 perccel lehet oda hozni a gyerkőcöket és utána max. 20 perccel elvinni.

A tábor programjain való részvétel nem kötelező csak erősen ajánlott.

Minden nap 8-20 óráig van lehetőség a regisztrációra.

Igen, megoszthatod, de szükséges a képen szereplő emberek hozzájárulása.
Ha pedig megjelölöd rajta az Ezotábort, azt megköszönjük!

Persze. A tábor nem zárt. Bármikor kimehetsz és túrázhatsz amerre szeretnél. A tábor programok közül pedig arra ülhetsz be, amelyik érdekel.

Vegetáriánus és húsos menükkel rendelkezünk. Válaszd ki, hogy vegetáriánus vagy húsos ételt szeretnél és a rendelésed jegyzetébe írd be az ételérzékenységedet. Az esetek 90%-ban meg tudjuk oldani, hogy ennek megfelelően kapjátok az ételt, de ha mégsem, akkor persze visszakapod a befizetett összeget. Erről időben értesíteni fogunk.

Igen, minden további nélkül, de a tábor területére való belépésre és a programokon való részvételhez elengedhetetlen a táborbelépő megvásárlása.

A készletek erejéig biztosan.

Pontos részleteket a Tábor/Étkezés menüpont alatt kapsz minden esetben.

Cím

Aleea Teilor 1, Odorheiu Secuiesc 535600, Románia

Telefonszám

+(36)30-227-66-15

E-mail cím

info@e-z-o.com


Küldj üzenetet